Medewerker bedrijfsbureau

Eindhoven 40 uur

Wat ga je doen?

Je bent in deze zeer veelzijdige functie verantwoordelijk voor het beheer van klantdossiers. Je verzorgt de planning en administratieve afhandeling van diverse werkzaamheden bij opdrachtgevers. Je ondersteunt de districtsmanagers en rayonleiders en verzorgt de correspondentie en maakt offertes en managementrapportages. Op basis van omzet- en bedrijfsgegevens maak je financiële analyses en geef je advies. Samen met je collegas draag je bij aan een vlekkeloze opstart bij nieuwe opdrachtgevers. Je stelt hiervoor werkprogrammas, materiaalstaten, logboeken en objectmappen op.

De functie

Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collegas, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende, verantwoordelijke functie, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren en mogelijkheden om door te groeien. Uiteraard bieden wij je een passende salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, tantièmeregeling en korting op diverse verzekeringen.

Wie ben jij?

Je denkt en werkt op hbo-niveau en je hebt tijdens je loopbaan of studie laten zien dat een veelzijdigheid aan taken voor jou een uitdaging is. De voorkeur gaat uit naar iemand uit een dienstverlenende organisatie. Je bent flexibel, initiatiefrijk en servicegericht. In een dynamische, soms hectische omgeving ben jij in staat om meerdere activiteiten tegelijk uit te voeren en weet je de juiste prioriteiten te stellen. De functie is met name geschikt voor startende hboers.