Medewerker Huishouding

Regio Noord Brabant parttime

Voor een professioneel landelijk opererend bedrijf zijn wij op zoek naar Medewerkers Huishouding.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar mensen die graag willen werken in de housekeeping van een hotel. Je werkzaamheden zijn onder andere: het opmaken en verschonen van bedden, het stoffen en stofzuigen van de hotelkamers en het schoonmaken van meubilair en sanitair.  

Wat bieden wij je?
Fijne werktijden. Je werkt doordeweeks van 09.00 uur tot ongeveer 14.30 uur en in het weekend van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Overleg over de dagen waarop je wilt werken is natuurlijk mogelijk. Je hoeft niet persé ervaring te hebben in de schoonmaak, onze klant zorgt ervoor dat je getraind wordt in het hotel. Je uurloon is afhankelijk van je leeftijd, volgens de cao in het Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf.