Operationeel planner

Amsterdam 28 uur

Wat ga je doen?

Als planner in de schoonmaakbranche bij Evenementlocatie de RAI in Amsterdam ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de planning van het object, de beurzen en evenementen. Je rapporteert aan de projectmanager.

Jouw werkzaamheden:
– Je maakt de operationele planningen voor de RAI. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de bezetting en het coördineren van het personeel op de dag zelf

-Je zorgt ervoor dat het werk op de best mogelijke wijze wordt uitgevoerd, volgens een goede planning en met de hoogste kwaliteit als resultaat

-Tijdens beurzen ben je in contact met de Eventmanagers om de operationele uitvoering te blijven afstemmen

– Je zal nauw samenwerken met de projectmanager voor overige adhoc werkzaamheden binnen de RAI zoals het controleren van de schoonmaak in het pand, lichte administratieve werkzaamheden en vragen beantwoorden van het personeel

– Je geeft leiding en verdeelt werkzaamheden en taken. Daarnaast vind je het niet erg om in tijden van drukte ook je handen uit de mouwen te steken op de vloer

-Je hebt goede computer ervaring en kennis en ervaring op Excel gebied

De functie

Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collegas, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie, waarbij je de vrijheid krijgt om zo zelfstandig mogelijk te ondernemen met jou collega’s op de RAI. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Uiteraard bieden wij je een passende salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij?

Evenementen en beurzen vragen om een flexibele uitvoering. Dit verwachten wij ook van onze leidinggevenden en uitvoerende medewerkers.

We zijn in deze functie op zoek naar een planner die zowel flexibel kan zijn met verschillende werkzaamheden als flexibiliteit in werktijden met een grote voorkeur in ervaring met de facilitaire dienstverlening.

De RAI is een dynamische omgeving met veel verschillende evenementen en beurzen. Houd je van hectiek, kan jij goed het overzicht bewaren en vind jij het leuk om te werken in een team dat houdt van uitdagingen? dan ben jij de persoon die we zoeken