Medew. Bungalowschoonmaak

Regio Eindhoven 10 uur

Wat ga je doen?

Werken in een bungalowpark betekent werken in vakantiesfeer. Als schoonmaker van een bungalowpark zorg je er samen met je collegas voor dat de gasten van het park zich welkom voelen. Je verricht schoonmaakwerk en maakt de bungalows in orde voor de ontvangst van nieuwe gasten. Onder je dagelijkse werkzaamheden vallen stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, etc. Aan de hand van een programma waarin staat beschreven wat je moet doen, hoe en wanneer, voer je deze werkzaamheden uit. Je werkt onder leiding van een meewerkend voorman/-vrouw die je alle kneepjes van het vak bijbrengt. Natuurlijk heb je ook veel contact met je directe collegas.

Voor bungalowparken in de regio eindhoven zijn wij op zoek naar enthousiaste mederwerkers die op maandag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur willen werken.

Vervoer naar de  bungalowparken wordt door ons geregeld.