Medewerker Housekeeping

Regio Eindhoven 30 uur

Wat ga je doen?

Als Medewerker Housekeeping ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van de hotelkamers. Hierbij kun je denken aan het schoonmaken van de badkamer, het verschonen en opmaken van de bedden en de kamervloer grondig stofzuigen. De gast is de eerste persoon die de kamer ziet nadat jij de deur achter je hebt dicht getrokken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de kamer schoon en netjes achter te laten zodat eerst volgende gast een prettig verblijf heeft.

Wij zoeken iemand die:

  • Woonachtig is in de regio Eindhoven
  • Er verzorgd uit ziet
  • Energiek, enthousiast en gemotiveerd is
  • Een goede kennis van de Engelse en/of Nederlandse taal heeft
  • In staat is om fysiek zware werkzaamheden uit te voeren
  • Relevante werkervaring heeft als medewerker Housekeeping (pre)

Wij bieden:

  • Een goed salaris conform de schoonmaak CAO